Currency

0 item
Your Cart is currently empty!
0 item
Your Cart is currently empty!

Cadouri de ciocolata

Dolfin 200g.Caramel cu unt sarat invelit in ciocolata cu lapte si fructe de padure 

Sales price: 56,64 lei
56,64 lei
Dolfin 200g.Caramel cu unt sarat invelit in ciocolata cu lapte si fructe de padure 

Caramel cu unt sarat invelit in ciocolata cu lapte si fructe de padure
FARA GLUTEN

INGREDIENTE: caramel 53% (unt, zahar, sirop de glucoza, sare), ciocolata cu lapte 39% (zahar, unt de cacao, masa de cacao, lapte praf integral, emulgator: lecitina din soia, aroma de vanilie naturala), capsuni 2%, zmeura 2%, coacaze rosii 2%, coacaze negre 2%. Cacao solida in ciocolata: min 38%.

Alergeni: contine lapte si lecitina din soia. Poate contine urme de nuci.

 

Despre Noi

About Ciocopolis


  • Ciocopolis.ro este locul în care iubitorii de ciocolată sunt invitaţi să ia parte la călătoria gastronomică bucurându-se de savoarea spectacolului gustativ oferit de ciocolată prin varietatea impresionantă a peste 90 de arome şi gusturi unice.


  • Ciocopolis.ro este primul magazin online de ciocolată super-premium din România, care oferă clienţilor săi o variată gamă de produse din ciocolată alături de cele mai minunate experienţe gastronomice.


  • Pentru că ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă o experienţă gustativă inegalabilă, am selecţionat atent toate produsele din portofoliul nostru, oferindu-le acestora o variată gamă de tablete de ciocolată, cu gusturi nebănuite şi complet noi pentru piaţa din România.

Contact

Newsletter

Subscribe

Subscribe to our newsletter