Amatller

Ciocolata Amatller a început producţia de ciocolată la sfârşitul secolului al 18-lea, când Gabriel Amatller a venit la Barcelona din Molins de Rei şi a înfiinţat un mic atelier de ciocolată artizanală în districtul Santa María del Mar.

De-a lungul anilor, producătorul şi-a extins afacerea începând comerţul maritim, care a asigurat aprovizionarea cu cele mai bune sortimente de cacao, zahar şi vanilie, toate acestea fiind ingrediente utilizate în producţia de ciocolată.

Când Antoni Amatller Costa, nepotul fondatorului, a ajuns la conducerea Chocolate Amatller, a adus brandul la un alt nivel, transformându-l într-un model, atât din punct de vedere comercial cât şi industrial.

Lui Antoni Amatller Costa i se datorează moştenirea incredibilei promovări artistice, care s-a menţinut de-a lungul anilor până în prezent.

În anul1878, Amatller a inaugurat o fabrică modernă în SantMartí de Provençals, cu un sistem revoluţionar de producţie care a înlesnit producţia rapidă şi pe o scară largă de ciocolată fără costuri calitative.

Familia Coll, producători de ciocolată din 1840, a achiziţionat această Marca Amatller, şi a menţinut-o pe piaţă până în zilele noastre.

Promovarea mărcii Chocolate Amatller

Chocolate Amatller a folosit o mare varietate de mesaje publicitare de-a lungul istoriei sale de 200 de ani. Fiecare dintre acestea reflectând valorile şi obiceiurile consumatorilor şi poziţia brandului pe piaţă la acel moment.

Până la sfârşitul anilor 1950, cele mai multe dintre reclamele companiei lăudau virtuţile unei ceşti de ciocolată caldă ca fiind micul dejun ideal, aşa cum se vede în expresia "O ceaşcă de ciocolată Amatller valorează greutatea sa în aur".
 


Secretul ciocolatei Amatller

Încă există pe alocuri expresia "secretul Amatller" care se referă la ceva necunoscut, o aluzie la perioada când calitatea ciocolatei Amatller era dificil de egalat și mulţi au crezut că aceasta are o formulă secretă.

Care este formula din spatele ciocolatei Amatller azi?

Formula din spatele ciocolatei Amatller astăzi este rezultatul combinării a trei factori: alegerea atentă a ingredientelor, inovarea în procesul de fabricaţie și frumuseţea istoriei vizuale a companiei, ce creează produse care ne permit să savurăm ciocolata cu toate simţurile noastre...

Nu există niciun Producător.

Web Design By ITeXclusiv.ro