CASA KAKAU

Casa Kakau, noua marca de ciocolata autentica bean-to-bar, isi incepe povestea in anul 2015, sub semnatura unei familii din orasul Plovdiv, Bulgaria, care a decis sa creeze o ciocolata de casa din boabe de cacao pentru fiul lor, care suferea de o afectiune ce nu-i permitea consumul de produse lactate.

Alergic la tot ce inseamna produse de origine animala, lecitina, gluten, aditivi, conservanti ori alte substante ce puteau compromite starea acestuia de sanatate, baiatul nu putea consuma niciun  desert ce continea vreunul dintre alimentele mentionate.

Astfel, intreaga creatie a fost conceputa in asa fel incat sa respecte stilul de viata al baiatului, iar rezultatul s-a dovedit a fi unul extrem de gustos, motiv pentru care artizanii au hotarat sa impartaseasca reteta cu mai multi oameni aflati in aceeasi situatie ca cea a fiului lor.

Ciocolata Casa kakau garanteaza 100% originea pur vegetala a ingredientelor, folosing doar produse naturale, nuci si fructe uscate, ce sustin sloganul campaniei – “Natural & Pure”.

In prezent, brand-ul Casa Kakau este singura companie bulgara ce oferra ciocolata calda obtinuta din boabe de cacao si din zahar din trestie de zahar nerafinat, 100%.

Casa Kakau se remarca pe piata ciocolatei cu produse fabricate din boabe de cacao, importate direct din plantatii din Ecuador, garantand, astfel, calitatea si prospetimea produselor si, de fiecare data cand alegeti brand-ul Casa Kakau, contribuiti activ la imbunatatirea calitatii vietii cultivatorilor Ecuador.

La inceputul anului 2017, artizanii au introdus pe piata si ceaiul fabricat din boabe de cacao, condimentat cu diverse ingrediente naturale.