Despre noi

Ciocopolis.ro este locul în care iubitorii de ciocolată sunt invitaţi să ia parte la călătoria gastronomică bucurându-se de savoarea spectacolului gustativ oferit de ciocolată prin varietatea impresionantă a peste 90 de arome şi gusturi unice.

Ciocopolis.ro este primul magazin online de ciocolată super-premium din România, care oferă clienţilor săi o variată gamă de produse din ciocolată alături de cele mai minunate experienţe gastronomice.
Mărcile comercializate de către Ciocopolis.ro au fost atent selecţionate pentru a satisface cele mai rafinate gusturi.
Adunate din toate colţurile lumii, produsele Ciocopolis.ro se remarcă atât prin înalta lor calitate cât şi prin numele deja consacrate ale acestora: Dolfin- ciocolata belgiană de înaltă gamă produsă 100% din ingrediente naturale, Cacao Sampaka - cea mai cunoscută ciocolaterie din Spania, recunoscută pentru folosirea exclusivă a boabelor de cacao de pe plantaţiile proprii din Venezuela, Mexic şi Ecuador, Blanxart - ciocolaterie artizanală catalană apreciată pentru calitatea produselor sale bean-to-bar şi al fineţii inegalabile a acestora, Simon Coll - un nume recunoscut mondial pentru producţia sa bean-to-bar şi calitatea boabelor de cacao cu gust intens din plantaţiile Ghana precum şi a boabelor de cacao aromate din America de Sud, Tohi - ciocolata bean-to bar din boabe de cacao organice de origine pură Venezuela, cu unt de cacao integral şi îndulcită cu zahăr organic din trestie de zahăr.
Pentru că ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă o experienţă gustativă inegalabilă, am selecţionat atent toate produsele din portofoliul nostru, oferindu-le acestora o variată gamă de tablete de ciocolată, cu gusturi nebănuite şi complet noi pentru piaţa din România.
Ciocolata este o expresie a pasiunii transpusă prin combinații neașteptate ale celor mai bune și mai fine ingrediente oferite de natură, astfel, Ciocopolis.ro promovează excelenţa gustului ce capătă valențe, ce variază de la puternice și chiar extreme în cazul ciocolatei negre până la cele dulci și fine ale ciocolatei cu lapte.
Iubitorii de ciocolată au la dispoziţie un număr impresionant de arome, gusturi şi texturi ce acompaniază gustul ciocolatei precum cele ca trandafirul, piperul roz, piperul Jamaican, bergamota, caisele, ghimbirul proaspăt, ceaiul verde Sencha şi multe altele.
Pe Ciocopolis.ro veţi descoperi un paradis de gusturi, o poveste dansantă a numeroaselor arome, veţi călători pe plantaţiile din Insulele Filipine, în Brazilia, Peru, Ecuador, Republica Dominicană şi până în cele din Sao Tome sau Ghana. Varietatea tabletelor de ciocolată disponibile variază în dimensiuni, de la mini-tablete de câte 5g şi 30g până la variantele mari de 50g, 75g sau 100g.
Pe lângă bine cunoscutele tablete de ciocolată de excepţie, Ciocopolis.ro oferă o bogată gamă pentru prepararea ciocolatei calde sau a prăjiturilor precum fulgii de ciocolată, sau soluţii din ciocolată dedicate evenimentelor şi festivităţilor, activităţilor de promovare şi marketing, în componenţa cadourilor corporate.
Foarte utile şi atractive pentru hoteluri şi restaurante sunt mini tabletele de 5g, ce pot fi oferite cadou clienţilor la achitarea notei de plată. Cofretele cadou pentru sărbători tematice cum ar fi Valentine’s Day, 1 şi 8 Martie, Halloween, Crăciun şi Paşte precum şi celelalte produse personalizate cu numele deja celebrului brand Ciocopolis, reprezintă cadoul perfect cu care îi veţi încânta pe cei dragi.

Web Design By ITeXclusiv.ro