Dolfin

Se vor selecta cele mai bune ingrediente pe care natura le poate oferi pentru a atinge plăcerea, în cea mai pură formă, folosind exclusiv ingrediente organice și comerțul echitabil.
(Dolfin S.A)

Pentru Dolfin, ciocolata este o expresie a pasiunii, transpusă prin combinații neașteptate ale celor mai bune și mai fine ingrediente oferite de natură atent selecționate de către creatorii gustului Dolfin.

Valențele gustului Dolfin sunt obținute din rețete exclusive, constante în calitate și gust.

Dolfin vă propune o vastă gamă de gusturi amărui oferite de concentrații de cacao ce variază de la 32% la ciocolata cu lapte și până la 88% pentru cea mai intensă ciocolată neagră.

Cu un conținut redus de zahăr și materie grasă, și unul mai mare de cacao și datorită preparării tradiționale, ciocolata Dolfin cuprinde și accentuează valorile nutritive și terapeutice ale ciocolatei conservându-le în mod natural pe perioade îndelungate (un an fără agenți conservanți).

Obiectivele Dolfin sunt: cercetarea în scopul obţinerii excelenţei gustului și promovarea experienței acumulate în creaţia de ciocolată belgiană tradițională.

Marii maeștri ciocolatieri de la Dolfin, cultivă gustul aromatic și intens al ciocolatei belgiene ce capătă valențe ce variază de la puternice și chiar extreme în cazul ciocolatei negre până la cele dulci și fine ale ciocolatei cu lapte.

Fiind amatori de călătorii, ciocolatierii Dolfin, experimentează aromele lumii întregi combinându-le cu ciocolata în maniere uneori surprinzătoare dar păstrand mereu natura nobilă și armonioasă a acesteia.

Inovația este sufletul minunatei ciocolate Dolfin, de aceea unele rețete sunt veritabile noutăți gurmande.

Dolfin și mediul înconjurător

Pentru Dolfin, respectarea mediului natural ce ne înconjoară, reprezintă unul din stâlpii pe care se sprijină întreaga cultură oragnizațională, așa că încă de la începutul anului 2008 producătorul de ciocolată a întreprins o serie de cercetări amănunțite pentru a afla impactul pe care activitatea sa îl are asupra mediului climatic, pentru a putea sprijini lupta pentru combaterea poluării.

Una dintre cele mai importante probleme globale actuale, poartă denumirea de efect de seră. Cauza principală a acestui fenomen constă în acumularea unor cantități enorme de dioxid de carbon CO2 și a altor substanțe în atmosferă, formând o "pătură" în jurul planetei noastre.

În urma acestor cercetări, compania și-a propus să-și micșoreze gradul emisiilor de CO2 cu o valoare de 15 puncte procentuale. În ceea ce privește situația globală, compania a făcut deja primul pas, anunțându-și participarea la un proiect ce se derulează în Rajastan, India, prin care se încearcă creșterea cantității de energie provenită din biomasă. Biomasa este partea biodegradabilă a produselor, deșeurilor și reziduurilor din agricultură, inclusiv substanțele vegetale și animale, silvicultura și industriile conexe. Biomasa reprezintă resursa regenerabilă cea mai abundentă de pe planetă. Aceasta include absolut toată materia organică produsă prin procesele metabolice ale organismelor vii. Biomasa este prima formă de energie utilizată de om, odată cu descoperirea focului.

Deoarece procesul de obținere a acestei energii necesită forță de muncă, în această parte a Indiei rata șomajului este în scădere.

Alte avantaje majore ale implementării proiectului, se referă la creșterea ratei de dezvoltare economică și socială, precum și la experiența pe care Dolfin și ceilalți participanți o vor acumula pe perioada derulării.

 

Dolfin - Calendar Advent 2021
80,00 Lei

DOLFIN - ASORTIMENT DE PATRATELE DE CIOCOLATA (108G) CIOCOLATA NEAGRA:  70% CACAO, NEAGRA CU M..

Dolfin 108g. Cofret cu 24 patratele de ciocolata asortata
39,00 Lei

COFRET CU 24 PATRATELE DE CIOCOLATA ASORTATA PANACHÉ   (108 G) INGREDIENTE: MASA DE CAC..

Dolfin 120g. Asortiment de 4 minitablete ciocolata asortata
46,75 Lei

Asortiment de 4 tablete de ciocolata Cofret 120g. Ingrediente: zahar, masa de cacao, unt de cacao,..

Dolfin 1800g. Ciocolata cu lapte cu masala
340,00 Lei

PATRATELE (5g) DE CIOCOLATA CU LAPTE CU MASALA Ambalare: Cutie 1800g (patratele x 5g) Ingredi..

Dolfin 1800g. Ciocolata neagra cu lavanda
340,00 Lei

PATRATELE (5g) DE CIOCOLATA NEAGRA CU LAVANDA Ambalare: Cutie 1800g (patratele x 5g) Ingrediente: ..

Dolfin 1800g. Ciocolata neagra, asortata
340,00 Lei

PATRATELE (5g) DE CIOCOLATA NEAGRA ASORTATA (70% CACAO, PORTOCALA, CEAI EARL GREY, NOUGATINE, PIPER ..

Dolfin 180g. Asortiment de 6 tablete de ciocolata carnet de voyage
49,35 Lei

DOLFIN - ASORTIMENT DE 6 TABLETE (30G) DE CIOCOLATA CARNET DE VOYAGE 180G CIOCOLATA NEAGRA CU LAMA..

Dolfin 180g. Asortiment de 6 tablete de ciocolata sucre sale
49,35 Lei

DOLFIN - ASORTIMENT DE 6 TABLETE (30g) DE CIOCOLATA ASORTATA SUCRE-SALE (180 G) CIOCOLATA NEAG..

Web Design By ITeXclusiv.ro