Dolfin

Se vor selecta cele mai bune ingrediente pe care natura le poate oferi pentru a atinge plăcerea, în cea mai pură formă, folosind exclusiv ingrediente organice și comerțul echitabil.
(Dolfin S.A)

Pentru Dolfin, ciocolata este o expresie a pasiunii, transpusă prin combinații neașteptate ale celor mai bune și mai fine ingrediente oferite de natură atent selecționate de către creatorii gustului Dolfin.

Valențele gustului Dolfin sunt obținute din rețete exclusive, constante în calitate și gust.

Dolfin vă propune o vastă gamă de gusturi amărui oferite de concentrații de cacao ce variază de la 32% la ciocolata cu lapte și până la 88% pentru cea mai intensă ciocolată neagră.

Cu un conținut redus de zahăr și materie grasă, și unul mai mare de cacao și datorită preparării tradiționale, ciocolata Dolfin cuprinde și accentuează valorile nutritive și terapeutice ale ciocolatei conservându-le în mod natural pe perioade îndelungate (un an fără agenți conservanți).

Obiectivele Dolfin sunt: cercetarea în scopul obţinerii excelenţei gustului și promovarea experienței acumulate în creaţia de ciocolată belgiană tradițională.

Marii maeștri ciocolatieri de la Dolfin, cultivă gustul aromatic și intens al ciocolatei belgiene ce capătă valențe ce variază de la puternice și chiar extreme în cazul ciocolatei negre până la cele dulci și fine ale ciocolatei cu lapte.

Fiind amatori de călătorii, ciocolatierii Dolfin, experimentează aromele lumii întregi combinându-le cu ciocolata în maniere uneori surprinzătoare dar păstrand mereu natura nobilă și armonioasă a acesteia.

Inovația este sufletul minunatei ciocolate Dolfin, de aceea unele rețete sunt veritabile noutăți gurmande.

Dolfin și mediul înconjurător

Pentru Dolfin, respectarea mediului natural ce ne înconjoară, reprezintă unul din stâlpii pe care se sprijină întreaga cultură oragnizațională, așa că încă de la începutul anului 2008 producătorul de ciocolată a întreprins o serie de cercetări amănunțite pentru a afla impactul pe care activitatea sa îl are asupra mediului climatic, pentru a putea sprijini lupta pentru combaterea poluării.

Una dintre cele mai importante probleme globale actuale, poartă denumirea de efect de seră. Cauza principală a acestui fenomen constă în acumularea unor cantități enorme de dioxid de carbon CO2 și a altor substanțe în atmosferă, formând o "pătură" în jurul planetei noastre.

În urma acestor cercetări, compania și-a propus să-și micșoreze gradul emisiilor de CO2 cu o valoare de 15 puncte procentuale. În ceea ce privește situația globală, compania a făcut deja primul pas, anunțându-și participarea la un proiect ce se derulează în Rajastan, India, prin care se încearcă creșterea cantității de energie provenită din biomasă. Biomasa este partea biodegradabilă a produselor, deșeurilor și reziduurilor din agricultură, inclusiv substanțele vegetale și animale, silvicultura și industriile conexe. Biomasa reprezintă resursa regenerabilă cea mai abundentă de pe planetă. Aceasta include absolut toată materia organică produsă prin procesele metabolice ale organismelor vii. Biomasa este prima formă de energie utilizată de om, odată cu descoperirea focului.

Deoarece procesul de obținere a acestei energii necesită forță de muncă, în această parte a Indiei rata șomajului este în scădere.

Alte avantaje majore ale implementării proiectului, se referă la creșterea ratei de dezvoltare economică și socială, precum și la experiența pe care Dolfin și ceilalți participanți o vor acumula pe perioada derulării.

 

Dolfin 108g. Cofret cu 24 patratele de ciocolata asortata Winter
20,00 Lei

Cofret cu 24 patratele de ciocolata asortata Papusica 108g Ingrediente: masa de cacao, zahar, unt d..

Dolfin 250g. Cofret cu patratele de ciocolata asortata Winter
30,00 Lei

Cofret cu patratele de ciocolata asortata       250g Ingrediente: mas..

Dolfin 40g. Cofret cu 9 patratele de ciocolata asortata Winter
10,00 Lei

Cofret cu 9 patratele de ciocolata asortata Papusica   40g Ingrediente: masa de cacao, za..

Dolfin 70g. Ciocolata cu lapte
17,63 Lei

CIOCOLATA CU LAPTE Tableta 70g. Ingrediente: zahar, lapte integral pudra, unt de cacao, masa de ca..

Dolfin 70g. Ciocolata cu lapte cu brownie
17,63 Lei

CIOCOLATA CU LAPTE CU CRISPY BROWNIE    70g Ingrediente: zahar, masa de cacao, unt de cac..

Dolfin 70g. Ciocolata cu lapte cu caramel cu unt sarat
17,63 Lei

CIOCOLATA CU LAPTE CU CARAMEL CU UNT SARAT Tableta 70g. Ingrediente: zahar, masa de cacao, unt de ..

Dolfin 70g. Ciocolata cu lapte cu ceai verde Sencha
17,63 Lei

CIOCOLATA CU LAPTE CU CEAI VERDE SENCHA Tableta 70g. Ingrediente: zahar, masa de cacao, unt de cac..

Dolfin 70g. Ciocolata cu lapte cu hot masala
17,63 Lei

TABLETA DE CIOCOLATA CU LAPTE CU HOT MASALA Tableta 70g. Ingrediente: zahar, masa de cacao, unt de..

Dolfin 70g. Ciocolata cu lapte cu migdale prajite
17,63 Lei

CIOCOLATA CU LAPTE CU MIGDALE PRAJITE Tableta 70g. Ingrediente: zahar, masa de cacao, unt de cacao..

Web Design By ITeXclusiv.ro