Reybar

Marca Reybar a fost fondată în 1950, în Palma de Mallorca, pe vremea în care procesul de obținere a ciocolatei calde dense se realiza cu ajutorul duzelor de abur ale expresoarelor.

Au început într-un mic magazin de 125 mp vanzandu-si produsele numai în Insulele Baleare. De-a lungul timpului si-au extins aria de vânzări la restul Spaniei.

Incepand cu anul 2012 producția s-a mutat la Barcelona într-un centru ce masoara aproape 6.000 mp unde mai mult de 40 de persoane asigura productia ciocolatei calde dense de inalta calitate in conditii de absoluta siguranța alimentara.

Capacitatea de producție curentă și logistica de specialitate fac posibile livrarile oriunde pe mapamond.

În 2013 compania a intreprins o campanie de revigorare a imaginii de marcă și a ambalajului.

În același timp, a fost lansată si o nouă linie de ciocolata calda densa cu diverse arome si a carei minima concentratie de cacao este de 35%, linie in care a fost inclusa si un sortiment de ciocolată calda albă densa, ideala pentru cei mici.

Nu există niciun Producător.

Web Design By ITeXclusiv.ro