Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului ciocopolis.ro.

 

DESCRIERE

Site de prezentare in scop informativ general si magazin virtual www.ciocopolis.ro.

 

INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului ciocopolis.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

 

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

SC Antem Total Trading SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5447/2006 si avand Codul Unic de Inregistrare RO18542276, detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

 

Produsele de pe site-ul ciocopolis.ro sunt comercializate de SC Antem Foods SRL., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/915/2010 si avand Codul Unic de Inregistrare 26448270.

 

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea SC Antem Total Trading SRL, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea SC Antem Total Trading SRL.

Accesul si utilizarea paginii www.ciocopolis.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.ciocopolis.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.ciocopolis.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.ciocopolis.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor www.ciocopolis.ro.

 

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor SC Antem Total Trading SRL.

SC Antem Total Trading SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

SC Antem Total Trading SRL nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

 

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

SC Antem Total Trading SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din produsele prezentate în site este rugata sa contacteze SC Antem Foods SRL prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii produsului în cauza cât si asupra tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

 

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail.

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de SC Antem Total Trading SRL utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

SC Antem Total Trading SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

 

DATE PERSONALE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

SC Antem Foods SRL va prelucreaza datele personale cu scopul de va pune la dispozitie produsele comandate.

Orice persoana care viziteaza site-ul www.ciocopolis.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC Antem Foods SRL; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre SC Antem Total Trading SRL a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate; alte activitati întreprinse de SC Antem Total Trading SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

SC Antem Total Trading SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

 

SC Antem Total Trading SRL nu este responsabila pentru erorile sau neglijenta utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC Antem Total Trading SRL numai in scopul declarat al acestui site: confirmarea comenzilor, emiterea facturilor, livrarea produselor, informari despre eventualele promotii, etc.

 

LITIGII SI DISPOZITII FINALE

In cazul unor eventuale conflicte intre SC Antem Foods SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare pe raza municipiului Bucuresti.

 

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

Web Design By ITeXclusiv.ro